fredag, mars 8

Sol, musik och legobygge

Morgon, solen strålar. Ungarna har nyss vaknat och det är legomur på gång. Ivan är på bygghumör. Så han har klämt in sig i hörnet med alla klossar, Fanny gnager på lite bilar och brummar för fullt. 
Frukosten är på gång, ungarna ska bara vakna till liv lite grann först så de orkar äta. Det måste de ha ärvt från far sin. Jag kan klämma i mig hela kylskåpet direkt när jag vaknar. 
Jag älskar hotellfrukost när allt är uppdukat när man kommer upp. Härligt! Hade ju varit fint om man någon gång fick frukost på sängen *pik* 
Ska absolut uppfostra ungarna att skämma bort mig med frukost på sängen. Sen om man får städa järnet när man väl kommer upp gör ju ingenting..

Igår hade vi finbesök här i form av Leica och Leif =) Lite canneloni med renköttfärssås blev det och lite bakning i form av marshmallows och special K crisp. Dock blev det inget av marshmallowsen, min stackars elvisp orkade inte vispa den så mycket som det skulle vispas så den blev inte så tjock som den skulle vara och idag ska den egentligen klippas men det är bara en massa kladd så jag är faktiskt sugen på att kasta den i soporna. Ska vänta ett tag till och se om den blir bättre. Men crispen blev svinbra! Alldeles för god för mitt eget bästa. Choklad, nötter, nutella, special K. Mums =) Fick receptet i senaste Hembakat. Superenkelt att göra dessutom! Nu vankas det frukost! 
Och dessutom är det fredag! Rikard är ledig helgen och vi ska antingen upp till Stenbacken imorgon (om det inte blåser för mycket) eller så får Ivan sin vilja igenom och det blir badhuset. Vilket som så ska vi umgås hela familjen och bara ta det lugnt! 
Måla en byrå och städa lite finns också på agendan.

Ha en bra helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar