lördag, mars 9

Egentligen borde jag flytta

Det här med att bo i Kiruna när man verkligen hatar snö. Egentligen gillar jag inte alls att vara ute.
På vintern finns det snö.
På sommaren finns det insekter.

Ja jag hatar egentligen att vara ute överhuvudtaget.

Kanske därför jag inte ens äger ett par långkalsonger. Eller ja jag ägde långkalsonger men det är en viss gubbe som tagit alla och haft dem på jobbet så de är antingen trasiga eller stinker.

Jag har faktiskt inte ett enda par långkalsonger

Jag borde egentligen flytta söderut.
Fast det är klart, det är väl lika jävligt att vara ute där som här.

2 kommentarer:

 1. Hur gör ni om ni inte har något BB i Kiruna? Föder ni på ett vanligt sjukhus eller blir ni undersökta av BM där och sedan skickade till Gällivare om det är på gång?
  Usch, kan inte föreställa mig hur det känns att ha så långt till BB! Vi har bara sju minuter med buss :P

  Skulle min slempropp släppa så skulle jag nog inte orka bry mig. Jag har hört så många historier om hur den har släppt typ två månader innan förlossningen satte igång, så jag skulle nog inte våga tro att det kanske skulle sätta igång. Jag hoppas dock hela tiden att mitt vatten ska gå :D Då kan de ju inte skicka hem mig utan då ska ju bebisen ut!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag får ångest när jag hör om sjukhuset :( Kiruna är väl ändå så pass stort att det lönar sig med en akutavdelning och BB, eller? Speciellt med gruvan också, som du säger.
  Jag måste säga att ni är sjukt modiga som vågar bli gravida där uppe! Här får jag panik bara jag tänker på att jag har en timme till BB om jag skulle börja få värkar när jag är hos mina föräldrar.

  Nämen, får man mindre fostervatten mot slutet? Jag menar, självklart förstår jag att man får lite mindre, men så lite att barnen nästan kan vara torra när de kommer ut? Det visste jag inte! Är inte det farligt?

  Planerar ni någon till, förresten? =)

  SvaraRadera