Om mig

Jag

En toktant i sina bästa år.
Just nu känns det som att jag är mamma och fru i första hand och sen tant men det trivs jag utomordentligt bra med.
Född i Gällivare (som så många andra bebbar från Kiruna) 1985 i januari. Bott i Kiruna i stort sett hela mitt liv, förutom en snabbvisit till Umeå för plugg till tandhygienist, och ser framemot att bo i Kiruna ett bra tag framöver. Jobbar som tandhygienist men just nu är jag mammaledig.
Gift med Rikard. En hårig typ som jobbar som gruvis.

Vi har två små barn, Ivan som är två år och Fanny som snart blir fem månader.
Det är fullt ös med andra ord. Ivan har nyss börjat på dagis och Fanny ligger och jollrar mest. Antar att hennes favoritsysselsättning är mat - bröst - amning.

Jag har fått bakning på hjärnan. Håller på att försöka bli duktig på bakning helt enkelt. Jag har tänkt bli proffs till när kidsen börjar skolan och ska ha bakat till insamlingar och annat. Så bakning gör jag väldigt gärna. Matlagningen brukar jag försöka överlåta till min älskade make som jag varit gift med i snart tre år.
Film och TV blir det mycket av, när barnen somnat på kvällen så gillar vi att mysa lite i soffan och bara ta det lugnt. Annars blir det mest barnsaker. Kalas, utelek, bus och fram och tillbaka till dagis.
Försöker komma ut med barnvagnen när Ivan är på dagis.
Annars gillar jag musik och annat sånt.
Umgås med vänner kommer lite på efterkälken nu, inte så lätt att komma iväg med två små. Men försöker ialla fall.

Bilder finns det fullt av i bloggen så välkommen att spana.

Hejpa hej.


1 kommentar:

  1. Haha, underbart! ;-) Kanske klarar jag av att lämna storstan då, i en eventuell framtid. Ogillar skarpt skog, mark, insekter. Har inte plockat svamp på över 20 år (när man "tvingades ut" med mamma och pappa)

    Allt norr om mitt eget hem haha skyr jag som pesten. Avskyr mygg och reagerar som bara den på betten. De älskar mig dock.

    Är (vilande) blodgivare - men inte till mygg!

    SvaraRadera