torsdag, oktober 18

Lets Zumba

Idag blir det träning, gubben kommer hem i rimlig tid och jag hinner på passet idag.
Lite Zumba och sen tänkte jag spana in lite maskiner eller vikter. Har egentligen noll koll på det där med gym. Var tusen år sen jag höll på med det där.
Tänkte som så att Zumban tar mest kondis och ben. Så man kan köra lite mage, rygg och armar efteråt. Då har man ju dessutom fått uppvärmningen färdigt.

Sitter och myser med lite lugn tid här. Fanny sover och Ivan är på dagis. Han har blivit lite krånglig att få på kläderna på mornarna, han älskar att vara på dagis men att ta sig dit kan ibland vara en kamp. Igår var det Bärgarn som skulle med. Idag nöjde han sig med att Bärgarn fick åka med i väskan. Tack och lov för det.
För när han väl kommer till dagis så är han superglad och springer in och ska leka med kompisarna. Men det är förarbetet som gnisslar lite.
Nåväl. Det ska inte vara alltför lätt.
Helst inte nu när vinterkläderna ska på.
Trevligt.
Kommer nog bli lite si och så med overallen på mornarna. Det får bli ett senare problem.

Nu ska jag slänga i motorvärmarsladden så bilen är mysig och varm tills killen ska ha hämtning.
Tack och lov för körkort och bil.

1 kommentar:

  1. Om ni åker bil till dagis så kanske inte massa vinterkläder är nödvändigt, om det bara blir skrik :/
    Du kanske kan ta fram typ overall, jacka, mössa och vad det nu finns, så han får välja vad han vill ha på sig? Kan det kanske funka? Så han får på sig nånting :)
    Åh, det där med att vilja ta med leksaker känner jag igen.. iinte kul.. Hatar att bråka på morgonen, då brukar det bli jobbigt med lämningen för oss :/
    Kläder har än inte varit nåt stort problem, det är väl mer att få honom att BÖRJA klä på sig :P

    SvaraRadera