måndag, maj 21

Lite sliten småbarnsmamma

Hur länge får man kalla sig småbarnsmamma btw?
Tills barnen börjar ettan eller?
Var bara lite nyfiken.

Fick lust att ha pigan i sängen inatt, och fick en dålig natt på köpet. Jag sover mycket sämre med barn i sängen trots att det är supermysigt. Hon har däremot sovit lite längre i och med att jag har ammat henne lite oftare. Men då har hon vaknat tre gånger istället för sin vanliga en gång.
Nåväl det är mysigt att sova med bebis ibland.

Igår for vi en sväng ut med vagnarna, behövdes lite luft efter helgen.
For till en lekpark på glaciären som var superfin, inte alls blött och rent och fint.
Blev dock lite irriterad över all hundbajs som finns längs gångbanorna. Okej att man inte plockar upp efter sig i skogen men på gångbanan, KOM IGEN! Jag har själv haft hund och det är faktiskt inte jobbigt att plocka upp efter sin hund.
Såg att de har hundbajsplockare i Frankrike, kanske något man borde införa i Kiruna. H*vete vad irriterande när man är ute och går och får sicksacka med vagnen för att inte köra på en hög med skit.
Vi har haft schäfer och tro mig det blir rejäla högar och jag har aldrig haft något problem med att plocka upp. Om man skyller på att påsen är glömd, BIND FAST I KOPPLET! Blir inte kul när Ivan ska börja gå själv överallt, nu tar vi ju vagnen om vi ska en längre bit men...huvva....Kan inte kommunen ta och rensa upp ordentligt? Och börja bötfälla folk som inte plockar upp? Eller ännu hårdare, lägga en bajsskatt på ALLA hundägare. Då behöver ingen plocka upp och de får betala för att någon annan gör det. Uppenbarligen kan ju inte folk plocka upp efter sina hundar så något sånt kanske skulle införas. *bitter*
Jag blir så less.
Nåväl det var tack och lov inget hundbajs i lekparken, då hade jag blivit heligt förbannad.
Ivan hade superkul, fick dra honom därifrån när vi skulle hem. Två rutschkanor och trappor. Rattar och grejer. Ordentlig gunga och linbana. Det blir nog fler gånger dit. Inget folk heller eftersom de håller på att renovera glaciären och så tror jag det är något sorts gruppboende där så fräsch fin lekpark tom på folk. Helt suveränt.

Nu frukostdags. Ivan har precis piggnat till.

Morgonmys.

1 kommentar:

 1. Den lekparken är precis bredvid mamma :)
  Superbra lekpark!
  Ja hundbajs är fan överallt! fattar inte heller hur det kan vara så svårt att plocka upp! Gillar dom själva att trampa i skit?!
  På gångbanorna hamnar det väl under vintern..för då ser man ju inte vars gångbanan är, ingen ursäkt att inte plocka upp dock!

  Och visst är det mysigt att sova med bebis :) Vore bättre om alla sov lite bättre då också ;)

  SvaraRadera