måndag, augusti 15

Morgonbloggning

Idag blev det en tidig uppstigning.
Gubben for iväg på jobbet trots en förkylning, ingen feber men snorig och ont i halsen. Zyx och magnecyl fick bli hans frukost. Får se om han kommer hem på ett tag. Han skulle prova och se hur det går. Ibland piggnar man till när man kommer ut och ibland inte.
Pojken har också varit snorig och lite småkrasslig. Kan vara blöta små fossingar i stugan som gjort det hela. Lillgubben, han har gnytt lite då och då i natt men sovit bra i övrigt. Nu ligger han och småsnarkar och snörvlar om vartannat därnere.
Mamma har haft magvärk inatt, drömt en massa mardrömmar och har ryggvärk. Har ju varit på vänster sida kring svanken som varit som värst. Nu är det en punkt högre upp som värker och det vill inte ge med sig. Blir knasig. Sen vill man inte stretcha och trycka för mycket heller, det kan ju vara en liten därinne som trycker på. Kan helt plötsligt inte sova på rygg, det känns som att man ska kvävas. Så det får bli sida. Med Ivan hade jag inga såna problem så det är ju "roligt" med lite annorlunda graviditet den här gången.

Fick lite ångest igår för att det här kanske är min sista graviditet. Men det räcker väl med två bebisar? Kanske det, vi får se. Än så länge så känns det absolut som att det räcker. Kommer nog bli jobbigt med två små blöjjisbarn men kan andra så kan jag, eller ja vi blir det ju.
Rikard är helt underbar med Ivan, Ivan är mer pappig än mammig. Han vill följa honom vart han än går. Tur att Rikard jobbar konstant förmiddag så Ivan sover när han far annars hade varit skrik och panik härhemma varje morgon.
Rikard får inte ens gå utanför dörren utan Ivan då blir det grinkalas.
Ganska gulligt faktiskt.
Mammahjärtat får sitt när de små armarna sträcks upp efter en. *snyft*

1 kommentar:

  1. Låter precis som samma ställe jag hade ont på nångång efter vecka 20 :O
    Fast jag hade fruktansvärt jäkla ont och kunde knappt andas i omgångar hela dagarna och nätterna.. (fick ju till slut citodon mot smärtan)

    SvaraRadera