onsdag, mars 6

Matlista

Medan jag sitter hos mor och far och väntar på att lillan ska vakna från lunchluren så passar jag på att spana lite efter lite nya recept. 
Har redan en matlista men det tar ju liksom aldrig slut. Du måste ju laga mat varje dag så nu är jag på jakt efter lite nya roliga recept.
Läste någonstans att de flesta har tio maträtter som de alternerar mellan i olika varianter. Jag vill verkligen inte göra så. Visst det blir ju lätt att man lagar köttfärssås och såna saker som man vet är lätt och ungarna gillar men jag älskar att prova på lite nytt. Och gärna nyttigt. Det är roligt att laga mat även om man inte alltid lyckas med maten. 
Funderar på att testa hemlagad ravioli, visst vi har ingen pastamaskin men tillsätter man en skvätt vatten i degen så blir den lättare att kavla och man måste ju prova. Skulle gärna köpa en men just nu finns det inte riktigt i budgeten. 
Har spanat efter en begagnad på Fyndtorget, ofta så använder folk inte maskinen. Det är något man köper och sen blir den liggande så en begagnad är nog inte sååå begagnad egentligen.

Hade jag något vettigt att skriva?
Egentligen inte. 

Varit på BodyBalance imorse och gu vad skönt det var! Fyra stycken bara och riktigt trevliga tjejor dessutom, satt och surrade lite innan passet. Man får nästan reda på folks livshistoria på gymmet ibland och det kan faktiskt vara riktigt kul och väldigt intressant ibland. En av kvinnorna hade sex barn! Rätt häftigt, en massa barnbarn också och allt som hör till. Fascinerande att höra hur andra har det. Skulle gärna gå på Balance oftare, bara för den där avslappningen på slutet. Mmmm. Så skönt. Jag är inte så värst duktig på resten av passet men det sliter och drar ialla fall så det känns då som att jag gör rätt ialla fall. Instruktören tyckte det gick bra ialla fall. Ännu en fördel med få på passen, man hinner prata en stund med instruktören också. Riktigt kul. Nästa vecka kan jag dock inte gå på fmpass när farsan jobbar men får gå på desto fler em- pass istället. Funderar på att ta en paus imorgon, har ett CX pass inbokat på kvällen men nu börjar kroppen känna sig rätt trött. Fyra pass på fyra dagar tar lite. Känner mig supertrött. Men jag får se hur jag mår imorgon, vill inte boka av passet för det är knökfullt så jag avvaktar till imorgon.

22/200 

Nu vidare med matlistan. 

Om ni har några bra tips så SKRIV! LÄNKA, vad som helst. Jag älskar mat ;) och jag har inga preferenser, vi äter allt i hushållet. Pasta, socker ja allt. Inga dieter här inte! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar