söndag, december 9

Ice Age och hemmamys ♥Känner mig ibland som värsta gnällspiken, har egentligen väldigt väldigt lugna ungar i jämförelse.
Fanny grinar typ aldrig, hon har knappt gnällt när tänderna kommit upp.
Ivan är lite småhärjig men inte så farligt, man vänjer sig att inte vara så noga med hans upptåg. Man får helt enkelt välja sina strider. Vad gör det egentligen om han springer lite i soffan, nu ramlar han inte alltför ofta och de få gånger han gör det så skrattar han mest. Så varför hålla på att säga åt honom hela tiden. Man blir lite less på att hela tiden hålla på att bestämma.
Jag gillar att bestämma, dock inte när de man ska bestämma över inte lyssnar ;)

Idag har vi myst på, Ivan har fått sova hos mormor och morfar och där har han antagligen blivit rejält bortskämd. Som sig bör hos mor och farföräldrar.
Ice age 4 - Jorden skakar lossHan pratar ganska mycket nu och gör sig förstådd, tror det har gjort att hans utbrott blivit färre. Det är ju lite lättare att få som man vill om man kan prata för sig.Spanat på Ice Age 4, riktigt bra för att vara en barnfilm. Hela familjen var väldigt nöjd. Ivan kallar mammutarna för mamma och pappa. Förhoppningsvis för att de kallas det mycket i filmen och inte för att vi är lika dem. Iofs så har ju Rikard rätt mycket hår....

Fanny går väldigt mycket nu och ganska långa sträckor. Eller ja långt och långt. Kanske en meter i stöten, men det är långt för mamma. Och det verkar vara långt för lillan. Hon tjuter av skratt när hon kommer framåt.
Hur gulligt som helst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar