måndag, oktober 22

Måndag igen.

Vi var i säng strax efter åtta igår.
Helt slut efter två vaknätter (gnäller för lite, jag vet. Det finns de som har det värre)
Fick sova ända till tolv innan Fanny vaknade och var hungrig.
Matning och mys i mammas säng så somnade hon faktiskt om och sov till kvart över fem då Ivan tyckte det var läge att kissa ner sig. Han har fortfarande blöja men det blev väl överfullt för det var kiss överallt.
Stackars liten var inte glad.
Så det var bara upp hela högen. Nu sitter lilleman och kollar Bilar (som han nästan slutat titta på, Fåret Shaun är ju en ny favorit) och Fanny har precis somnat.

Känner mig ändå rätt pigg så det kan ju hända att jag smyger i säng tidigt ikväll också.

Blev lite sugen på att baka en butterkaka efter Hela Sverige Bakar. Fortfarande förvånad över att inte alla visste vad en butterkaka var. De finns ju att köpa överallt, nån gång borde man väl ha sett en.
Nåväl har ialf jäst hemma så man kanske skulle prova baka en.

Försöker förklara åt Ivan att man inte får röra DVDerna. Lättare sagt än gjort, han ser ju att jag rör dem så varför skulle inte han få då?
Inte helt lätt = )

Han pratar massor nu den lille busen. Första stavelsen på alla ord och räkna till tio kan han. Siffror verkar vara riktigt kul nu. Beställde ett gäng julklappar från Lekmer idag, hittade ett Duploset med siffror så tänkte att det kunde passa. Det blev mycket Bilargrejer också. Ivan ska ju få börja sitta bak med lillasyster, det har inte gått tidigare för han har haft en tendens att försöka spöa syrran, så ett skydd med fickor att hänga i bilen fick det bli. Han behöver nånstans att sätta sina bilar som alltid ska med på färden. Biltokig son. Och dotter nu också. Det smittar väl av sig det där. Kul att se när de börjar leka lite mer tillsammans.

Ikväll vankas det föräldramöte. Rikard ska vara hemma med kidsen, vi har heller inget speciellt att ta upp men garanterat har någon förälder det. Hoppas Ivan har varit snäll ialf ;) Han är ju lite vilding av sig, de säger att han är en ängel på dagis men man vet aldrig. Han kanske sköter sig på dagis ;)

Åhh så härligt med jul snart! Längtar tills ungarnas grejer kommer så jag får börja slå in klappar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar