onsdag, oktober 24

Känner mig sådär...

Lagomt hemmamysig idag.

Lyssnar på Bruce och lite av varje på Spotify samtidigt som dammsugaren har gjort sitt jobb ännu en gång. TVn surrar på i bakgrunden och Fanny leker med sina leksaker på mattan.
Mattorna ligger och väntar på en ordentlig vädring.
Disken är fixad och klar, fläkten är ren och fräsch.
Spisen torkad och fixad.
Toaletten väntar på en genomgång och snart ska Ivan hämtas från förskolan.

En alldeles vanlig onsdag med andra ord.

Solen strålar på och världen verkar bli mer och mer vintrig.
Snön ligger kvar och Ivan är extatisk. Ska nog dra med kälken till mormor i helg så kanske man kan ta en vända runt kvarteret ialla fall (och hoppas att Ivan inte kastar sig alltför mycket) Långa vändor med kälke har inte fungerat tidigare så den här vintern tänkte jag vänja honom successivt så man kan ta med honom på vagnspromenader.
Han har en tendens att kasta sig av kälken för att sedan ligga i snödrivan och njuta. Riktigt så njutbart blir det inte för mamma eftersom man sedan får bära hem honom när han vägrar sitta på kälken.

Dammtorkning står också på schemat idag. Tänkte gå igenom allt ordentligt så det är "höststädat"
Blommorna behöver nog få sig ett stänk också.

Så en alldeles vanlig dag i det Fredrikssonska hemmet. Fick inte sova så länge som jag hade velat imorse men det känns inte alltför farligt. En kopp kaffe kanske när maken kommer hem.

Träning?
Lite svårt den här veckan, idag skulle Rikard hämta några gubbs och blir väl borta ett bra tag på eftermiddagen. Imorgon åker han på övning med gubbdagiset. Han kan behöva få lite sånt också. Krutrök och gubbmys på hög nivå brukar vara trevligt för karlarna.
Själv ska jag och ungarna vara med mormor och busa på lite. Farsan jobbar hela helgen och min mormor fyller år så vi kvinnfolk tar med oss ungarna på födelsedagsfika. Låter som ett recept för en trivsam helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar