onsdag, augusti 8

Glossybox - Summer romance


SkinPlan Vitamin C Booster 

Skinplan Vitamin C Booster
545 kr / 3 gr
Kan köpas här

Fick en full size med i Glossyboxen, imponerad eftersom det ändå är en såpass dyr produkt. Men om den fungerar eller inte vet jag inte. Det känns som vanligt efter användning men den var väldigt dryg så fortsätter väl använda den ett tag till. Man vet aldrig, kanske blir skillnad. Men p.g.a. priset kommer jag nog inte köpa den.Heel Rescue BalmAlessandro Heel Rescue Balm
139.00 kr / 100 ml


Tänkte att det här skulle bli perfekt, jag har verkligen låtit mina fötter förfalla. Men bortsett från att den luktade ganska gott (vem luktar på fötterna egentligen?) så var den rätt odryg men fungerade bra, dock tror jag inte den fungerar bättre än någon annan kräm. Men helt ok.

Brilliantsmile Whitening + Toothpaste
149 kr / 65 ml
Kan köpas här

BrilliantSmile Whitening + Toothpaste 65ml i gruppen Herr / Munhygien / Tandkräm hos Lyko Hair AB (109-100)Smakar bra, men är lite skeptisk till om den bleker. Har ännu inte hört om en tandkräm som kan bleka tänderna. Vill man bleka tänderna så är mitt råd att gå till en tandläkare eller hygienist och göra det hos dem om man vill skydda tänderna samt få ett bra resultat. Dock var fluorinnehållet högt och det är ju jättebra, men om man gör som de rekommenderar på Lyko.se och sköljer munnen efteråt så spolar man bort fluoret. Man ska helst inte skölja munnen efter man har borstat tänderna. Sila skummet mellan tänderna istället och spotta bara då får man behålla det goda fluoret som skyddar tänderna.

Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud MaskAnatomicals
Farewell the Scarlet Pimplehell, Cleansing mud mask
39.00 kr / 15 ml
Fungerade bra, huden känns slät och fräsch efteråt. Kan hända att jag köper mig en någon gång när jag vill skämma bort mig själv lite grann.Pro White Nail PolishAlessandro
Pro white nail polish
119.00 kr / 10 ml

Fungerar suveränt! Naglarna ser nästan lite lila ut och jag som ofta målar naglarna har lite gulaktig färg och jag vet inte om det är placebo men de ser jättefina ut efter lackning med det här så jag är nöjd!


Surfade runt lite och såg lite andra som bloggar om Glossybox bl.a. PurityBeauty, BeautybyK.

Måste passa på att tacka Fija för att hon bloggade om Glossybox så jag fick prova på lite. Är fortfarande supernöjd så lär väl fortsätta ett tag till. Om man jämför priset med produkterna man får så är det win win. Man får dessutom saker som man kanske inte tänkt på tidigare. Som att färga ögonbrynen själv, det har jag aldrig gjort och nu planerar jag inköp av ny färg inom kort. Efter en månad så håller fortfarande färgen jättebra så det blir färgat fler gånger ! =)


Sugen på att få din alldeles egna Glossybox?

 

Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar