tisdag, juni 12

Eurovision 2013 - biljetter

Sitter och spanar på nätet efter var och när man kan köpa biljetter...

Det verkar inte som att de bestämt än var i Sverige de ska ha Eurovision men ändå säljer de sviiindyra biljetter på biljett24. Surfat runt lite och ser att väldigt många som köpt biljetter därifrån inte fått sina biljetter och många har betalat dyrt för riktigt kassa biljetter.
Jag tror jag väntar tills man vet VAR de ska anordna hela grejen innan man köper biljetter och p.g.a. massor med dåliga omdömen så kommer jag INTE att köpa från biljett24.
Nej vi får vänta och se.
Det verkar som att oddsen pekar mot Stockholm och jag tycker man borde ha där, mkt hotell och så vill jag verkligen kuska till Stockholm.

Letar vidare.

Kollar på Arga snickaren och irriterar mig på mitt onda. Ont så in i norden i munnen, svullen lymfkörtel (antagligen) under hakan och bakom incisiverna är det svullet. Jag vill verkligen tro att det är en rejäl gingivit. Gått igenom ordenligt med tandtråd och borstat som en galning. Nu måste tandköttet få vila. Jag vill INTE ha en inflammerad spottkörtel. INTE.
Hoppas det går över snart, det är lite jobbigt att äta och matlusten finns inte där heller.
Och det är grillfest idag på dagis.
Köpt lite korv och bröd. Ivan ska få lite karra också. Jag vet inte vad de andra föräldrarna ger till sina ungar men det är Ivans första dagisgrej så han kommer få gotta.
Packa Ivans första matsäck *underbart*
Vi får väl se hur det går, det skulle troligen bara bli en dagisfröken så vi föräldrar får väl försöka hålla lite extra koll på ungarna. Nog måste väl alla föräldrar hålla koll på sina kids? Eller hur fungerar sånt här??? Jag har verkligen noll koll =)

Nu ska jag vila en stund, pigan sov hela natten från nio till sex. Men pojken hade lite mardrömmar och vaknade några gånger så mamma fick inte sova ialla fall.

Hupp hupp

1 kommentar:

  1. Jahaaaa, ett gammalt inlägg som helt plötsligt hoppade in här. Konstigt.

    SvaraRadera