söndag, december 25

Bra början


På sommarfilten :-) rosa givetvis <3 Har inget speciellt mönster som jag följer utan det är bara färgerna som är konstanta, sen vart de hamnar på rutan är inte hela världen.

Absolut bra tips från Peka. Rosa är ju faktiskt en av mina absoluta favoritfärger...och en sommarfilt är inte helt fel. Luftig och varm på samma gång. Man vet aldrig om det behövs till en Kiruna sommar.

Var ialla fall smart nog att den här gången fästa rutorna med masksöm och inte med fasta maskor, det går i och för sig lika bra att fästa med maskor men det blir inte lika prydligt...så den här gången kör jag med masksöm så det inte ser helt för taskigt ut.

Sen får vi se om den får sig en kant av något slag....Håller på att träna på olika spetstekniker så får se om man hinner med det också eller om det bara får bli en massa rutor.

Nu ska jag nog fästa två rutor till och sen smäll och i säng. Borde kanske göra någon till ruta men är lite slö idag, dessutom har dessa sammandragningar tagit musten ur mig. Lugn lugn, ingen bebbe på gång. Magen bara övar sig lite. De är inte regelbundna och kommer inte så ofta. Jag är bara trött.
Pojken sover supergott och gubben är på krogen och försöker hålla koll på folket där. Ni som ska ut idag kan väl vara lite snälla med vakterna?
Ialf den som är hårig och söt ;)

Herreminje vad jag längtar tills babyn kommer ut. Jag vill först och främst att den ska vara frisk och kry. Men vad spännande att få se hur den ser ut. Pojke eller flicka? Har den hår? Liknar den Ivan?
Den låter lite hemskt att säga men det blir det per automatik. Jag vet ju inte vad det är för kön. Är så våldsamt nyfiken.
Förut när jag absolut inte ville ha barn och tyckte det var superhemskt med ungar så tyckte jag alla småttingar såg likadana ut men det gör de inte. De är en liten individ med sina egna egenheter och drag. Det är roligt nu när Ivan börjar forma sin egen personlighet och gör det han vill och härjar på. Han är en egen person. Det är så häftigt att se ungarna bli stora. De är verkligen speciella.
Hoppas jag inte förstör ungen bara ;)
Det måste vara bland det läskigaste och mest underbara i hela världen, att vara förälder. Ansvar för någon annan än en själv.
*darr*

1 kommentar: