fredag, oktober 14

Buzzador - Nya sovrutiner

Har fått en massa kampanjerbjudanden från Buzzador på sistone, varit lite torka på den fronten ett tag men nu verkar det bli lite mer. Hoppas man får någon kul kampanj...håller tummarna. Faktiskt inte alls svårt att vara Buzzador, man får erbjudanden om olika kampanjer och man behöver inte tacka ja till allt. Det finns alla möjliga olika kampanjer allt från Allers till musiktjänster som Digster. Så det finns något för alla. Det man ska göra är att prova produkten själv och tillsammans med andra, informera om produkten och sedan rapportera till Buzzador. Inte alls svårt. Vill du testa ?
Nu är en ny säng beställt, mormor och morfar hittade en rolig säng åt lillen så det fick bli den. Har fixat en till grind också ifall han smyger upp själv och får för sig att smita nånstans utan att säga till mamma och pappa.

Bilsäng (Brandbil)

Tror ni han blir nöjd, han älskar ju bilar ialla fall så det lär ju inte vara några problem att ha honom i sängen i alla fall. Fördelen är ju att vi har haft honom i egen säng från början, gäller bara att vänja honom vid ett eget rum. Ska lägga in hans spjälis i hans rum nu så han vänjer sig vid ett annat rum. Men borde fungerar i och med att han redan nu sover i två olika rum. Ibland uppe och ibland nere så förhoppningsvis fungerar det att sova natten i ett annat rum.
Mamma håller tummarna...!

Måste börja vänja honom innan lillingen kommer också, annars kanske han tycker att han blir utkastad från sitt sovrum och så kommer det en snorunge och tar hans plats...Så vi startar väl nu på studs....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar