söndag, augusti 14

Filmhelg - Prickig unge

Läskigt, man ska inte vara uppe på berg och klättra. Då händer det sånt här.

Tant Elin är alldeles för höjdrädd för att hålla på med sånt, tack och lov.

Spanat på Sagan om ringen ihelg, riktigt bra filmer men lite för långa. Klart ska man kunna klämma in så mycket som möjligt från böckerna så måste man... Blev lite Trassel med Ida igår, älskar Disney.

                En poster till Sucker Punch


Hann även spana på Suckerpunch som jag gäspade mig igenom. Kasst, karlar kanske gillar att spana på den med skolflickor som hoppar runt och visar trosorna samtidigt som de spöar gigantiska samurajer men jag ville mest bara se slutet så jag kunde stänga av skiten. Så kan inte rekommendera den filmen. Babydoll var ju söt dock. Men ingen sevärd film. Kolla hellre Trassel då. Till och med Ivan spanade lite på Trassel, han är inte så värst intresserad av annat än reklam annars.

Pojken har fått prickar. Inte vattkoppor utan nånting annat. Det är som utslag. Bara i ansiktet verkar det som, försökt spana om det fanns någon annanstans. Varje morgon har det försvunnit något och tillkommit något. Nu har han fått flera kring ena ögat så han ser nästan misshandlad ut. Det är då inte myggbett och verkar inte vara finnar heller. Får slå en signal till BVC imorgon och höra om de vet vad det är. Försökt spana på nätet men inget verkar passa in. De kring ögat verkar irritera men annars är han inte brydd om dem.
Lilla sötnosen...

Vad händer idag annars? Lugn och ro här hemma. Gubben sover fortfarande efter pass på krogen. Verkade ha gått vilt till inatt. Mycket folk ialla fall.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar