måndag, juli 11

Fundulerar, lyssnar på musik, rensar....

Massor med musik på usbdisken, rensar, städar.

Suede - Filmstar

Kommer en rejäl skur med regn. Sen slutar det. Solen tittar fram och sen öser det ner igen. Riktigt sommarregn.

Eddie Vedder - Society

Baby i magen, känns lugnt. Hoppas allt är bra därinne. Är egentligen inte så orolig. Har ju en underbar kille redan så om inte allt skulle gå bra så har man en liten att trösta sig med i alla fall. Är jag hemsk? Egentligen bara förberedd. Man vet ju aldrig. Har inte varit på ultraljud än. Har i färskt minne mitt allra första ultraljud när jag fick höra att det var en insekt som inte var en levande baby och det skulle skrapas bort så ja man är förberedd.

Eddie Vedder - No ceiling

Förra gången gick jag upp totalt 6,5 kilo. Barnmorskan tyckte jag skulle försöka att gå upp så lite som möjligt i vikt. Jag är för fet, det vet jag om. Den här gången har jag hittills gått ner 3 kilo sedan inskrivning. Man ska inte banta tydligen men jag ska ändå ta tillfället i akt att försöka hålla vikten eller gå ner i vikt. Hur ska man gå ner i vikt om man inte får banta hade de tänkt? Alltså ska jag inte banta men helst gå ner i vikt.
Okej.
Passa på nu för det är lättare att gå ner i vikt när man är gravid. Och det är det absolut, matlusten finns inte riktigt där. Illamåendet indikerar när jag är hungrig, hungerkänslor finns inte riktigt. Så ja det är ganska lätt att gå ner i vikt. Måste bara äta lite nyttigare. Får jobba på det helt enkelt så kanske jag slipper skäll när jag ska dit nästa gång. Hade varit ganska skönt att för en gångs skull slippa viktgnäll.
Tror folk inte att man vet att man är fet? Jag har ju ögon eller hur? Det är ungefär som att säga åt en person röker att det är farligt. Det är klart man vet att man inte borde röka, nä men herregud är jag fet??? Det hade jag ingen aning om! Jag som alltid kommer i en storlek S. *tss tss*

The Doors - People are strange

Jim Morrison

  
 

                                           *Nice*
Ska helt enkelt sikta på att må bra. Gnället får jag väl ta, jag har ju faktiskt satt mig i den här sitsen själv. Jag kan inte direkt skylla på någon annan att jag är överviktig =), dock hade det ju varit trevligt om man kunde det men det kan jag inte.
Jag äter alltså blir jag fläskig =D

Audra Mae - Forever young


Beställt femte boken i House of Night serien. Trevligt trevligt. Ska bara se till att få tid att läsa också.


1 kommentar:

  1. Ja, det är som ibland när man gnäller om att man är fet (ja jag får fan gnälla om det om jag vill :P ) så säger folk att "men det är ju bara att äta mindre och nyttigare, inget godis osv" (Ja eller nåt annat bantingstips) Liksom..Nähä? Kan man gå ner i vikt av det??... Hade jag ingen aaning om!..
    Hoppas lillbejjan får stanna och växa till sig i magen och bli en liten lillasyster till fina Ivan :)

    SvaraRadera