måndag, juli 25

Fika - trött unge - Lite varmare

Äntligen lite varmare väder och inget regn, som vanligt blåser det friskt i Kiruna men man vänjer sig.

Varit och snaskat lite fika och umgåtts hos Hanna. Kaffe sitter fint i en trött gravid kvinna ibland ;) Pojken behöver lite social tid med andra barn också. Till helgen blir det antingen järnvägsparken eller leklandet, beror på väder. Kan tänka mig att dåligt väder bidrar till fler besök på leklandet. Kul för ungarna att ha någonstans att busa av sig inomhus när det är tråkigt regnigt ute.

Surfar runt och spanar nyheter, kollar in kändisars kläder och förundras över att de ska spela in en fjärde Jurassic Park film, jag diggar Jurassic Park filmerna så den kommer absolut komma hem till oss på ett eller annat sätt. Hade kanske varit något att se på 3D bio...vi får se, vi får se. Beror på hur det går med bebbe nummer två. Snart ultraljud, nervös och förväntansfull på samma gång. Längtar och ickelängtar till onsdag.

En av Rikards "bekantas bekanta"" fick tårna avklippta i en gräsklippare för inte så länge sedan så nu är jag alltid lite småorolig när han är ute och klipper. Läskigt. Gräsklippare är farliga saker. Rikard är så lycklig över sin nya Klippo så han klipper vääääldigt gärna gräset så fort det växer någon millimeter. "Oj nu ser gräset alldeles för långt ut, måste nog ta fram gräsklipparen..."

Nu sover lillen gott, helt slut efter fikabesök. Igår var ändå rekord, somnade halv sex och vaknade i morse halv nio. Trött unge. Måste vara någon tillväxtperiod eller något sånt. Mamma är imponerad att han kan sova så mycket. Han passar väl på innan bebisen kommer och stör ;)

Nu ska det förberedas enkel snabbmiddag, grillkorv och mos. Slötanten ser till att fixa mat från frysen och vi hade massor med grillkorv så potatisskalning står på schemat.

Hejpa hej och hoppas ni har fint väder !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar