onsdag, juni 29

Buzzador - Tassimo T20


Buzzar just nu om Tassimo T20.

Är hittills supernöjd med maskinen, den låter ganska mycket men det går fort att få sig en kopp kaffe. Hittills har det mest varit gubben som druckit, vi har även bjudit friskt på kaffe till besökande som alla är imponerade av att det smakar så pass bra som det gör.Själv gillar jag mest te!
Det blir starkt och det blir massor när man kokar te. Riktigt gott är det. Chokladen, Marabou, tyckte jag inte riktigt om. För lite i doseringen och dessutom ganska stark smak. Något som jag inte heller gillade var mjölken. Dricker alltid kaffe med mjölk så tänkte att det blir gott med Latte Macchiato men smaken på mjölken var ingen höjdare. Påminde om laktosfri mjölk, väldigt sött med andra ord. Så det blir kaffe och egen mjölk. Än så länge är favoriterna Gevalia Mörkrost samt Mellanrost.

På Coop samt Elgiganten finns det massor med T Discs att köpa till och det finns även på nätet att handla och där fanns det fler sorter så det är lätt att få tag i nya om det börjar sina i förrådet. Kostnaden blir ganska hög om man som min karl dricker massor med kaffe men det fungerar perfekt för mig som max dricker en kopp om dagen. Det som också är bra är att det finns alternativ för de som inte dricker kaffe.Vill du också bli Buzzador?????

Som Buzzador får du möjligheten att prova en massa olika produkter gratis.  
Det enda kravet är att du ska berätta om
produkterna för människor du träffar och låta dem testa.
När kampanjen är slut så rapporterar du till Buzzador hur allt gått
och vad du tyckte om produkten du testat.


FÖR ATT BLI BUZZADOR KLICKAR DU HÄR
OCH FÖLJER INSTRUKTIONERNA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar