onsdag, maj 11

Unga mödrar - Promenad

Jajamen, då var dagens prommis avklarad. Lillen sover gott i vagnen ute (dörren öppen, orkar inte rota fram babyvakten)
Babyvakten btw, var det onödigaste vi köpt hittills. Har använt den kanske två gånger. Jag brukar låta honom sova ute men då har jag uppsikt så babyvakt är mamma ;)
Missade lite med stegräknaren så det blev bara från Coop och hem, 5100 steg så jag hoppas det blev 10000 steg idag.

Spanar på Unga Mödrar, man känner sig sååå duktig när man tittar på den. Det känns som att det måste vara vinklat, man kan inte vara sådär. Dessutom är det danska Unga Mödrar så då röker alla som borstbindare, gravida, ammande, mormödrar. Alla. Känns det som. Och de gnäller om att de inte får dricka öl eller har varit tvungna att dra ner på öldrickandet. Jaha är det så hemskt att vara utan öl när man är lycklig nog att ha en liten baby i magen?
En av mödrarna står och piffar håret, en plattång ligger på bänken. Med sladden nere i grabbatag-höjd för den krypande lille gossen. Mamman piffar och märker inte när lillen kryper in. Pang! Givetvis drar han ner plattången och får den i skallen. Varm plattång.
Mamma Elin hade direkt lyft upp lillen, kramat och kollat om det blev något.
Piffande mamman, vad gör hon? Jo hon ropar på sin mamma.
-Maaammmmaaa, kom och ta honom!!!

Va? Ta upp ungen och släpp ditt hår. Jag vill bara åka dit och plocka av henne ungen och ge till någon som verkligen vill ha barn. Det finns personer som inte kan få barn som skulle älska din lille son och inte ropa på sina föräldrar när han slår sig. Som skulle strunta i hårslingan man håller i och ta upp honom och trösta honom.

Det måste väl vara vinklat, en mamma skulle väl inte låta sin egen frisyr komma före en gråtande baby?
Eller?
Kanske bara är jag som är hönsig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar