tisdag, april 19

Supermorsan

Idag blev det en tidig uppstigning

Pojken vaknade till liv strax före fem och ville ha sin frukostflaska. Jajamen supermorsan *skrattar* skuttar uppför trappen mot kylen och slänger in en flaska i micron (en fantastisk uppfinning!! )
50 sekunder senare, japp vår mikro är lite småtrött, så springer supermorsan ner för trappen mot sin hungriga son som står i spjälsängen och ivrigt inväntar sin varma flaska med näring.

Pappa ligger och sover, han är otrolig som kan sova när pojken tjuter efter flaska, eftersom han snart ska upp och iväg mot arbetet.
Mamma ger flaskan och medan pojken sörplar förnöjt på nappen så sliter supermorsan av honom nattens kissblöja och smäller vant på en ny.
Nu är klockan fem och supermorsan är pigg.
Igår lovade supermorsan dyrt och heligt att hon skulle vara duktig, hon skulle vara huslig, hon skulle vara energisk och sist men inte minst hon skulle ta itu med sitt fläsk.
Så vad kan supermorsan ta sig för klockan fem på morgonen?

Går upp med flaskan efter att guldklimpen somnat om igen, han däckar så fort flaskan är tömd.
Disken är ju klar. Supermorsan sätter igång med uppgiften. Tamtarataaaaam!!!
Och disken är i skåpet.
Gör i ordning pappas matback. (Rester i kylen)
Skuttar in i tvättstugan och grabbar åt mig tvätthögen som legat där några dagar och trippar nöjt ner i sovrummet. Far och son sover gott. Ett nästan unisont snarkande hörs från spjälsäng och säng. Vilken lycklig supermorsa jag är tänker jag då och börjar ta itu med vikning.
Viker allt i högar och sorterar. Hinner få in all tvätt innan min älskade make kliver upp vid halv sex.

Vad ska supermorsan göra nu??

Jo nu ska supermorsan gå igenom lite bloggar och sen, ja vem vet? Kanske supermorsan räddar världen!

Liberty, peace and love.!

Tamtarataaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Och för den som fått en mental bild av supermorsan, ta bort den röda gigantiska färgfläckiga Tshirten och ersätt den med en underbar cerise superhjältedräkt alá Superman, med en mantel som fladdrar i vinden och en läcker bakgrundsmusik.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig smittande energi!! Det är underbart skönt att få känna sig som supermorsan ibland! (eller alltid, om man nu gör det)

    Apropå bil och släp. Är man gift med en yrkeschaufför så är man.... men pinsamt nog kan jag varken köra lastbil eller buss ;-) Men BECEDE taxi och blivande körskolelärare. Ja, jag kan få stöd och hjälp i min körning iaf!

    SvaraRadera
  2. Vad du är duktig på morgonen!

    Jo, blir ju bra i sommar, vi ska bo på Katti och deras gård, så vi får nära att promma och hälsa på :)

    SvaraRadera