tisdag, april 19

Rosa på pojkar

Bra inlägg =)!


Jag är en rosa kvinna.
det kanske märks...
Inte för att jag är feminin, flickig eller något sånt utan för att jag gillar färgen.
Jag älskar färgen.
Egentligen är cerise min favoritfärg.

Min son, Ivan, är mörk och passar superbra i färger. Massor med färg. Men make är lite anti rosa på pojkar, så jag försöker hitta lite "pojkvarianter" på rosa. Men det är så svårt att hitta!
Jag har ju ingen lust att köpa paljettklänningar och tjafs.
Jag är en mamma som anser att pojkar och flickor själv ska få välja vad de vill ha på sig. Men just nu kan han inte välja så då bestämmer mamma och pappa. Då blir det byxor, body eller tröja. Inte klänning.
varför inte klänning då?
Jo för att det är bökigt att klä på honom overallen om han har klänning. Och för att pappa Rikard skulle protestera.
Men vill han sen när han blir stor nog att säga vad han vill ha då tycker jag att man ska låta honom ha vad han vill. Inom vissa ramar. Jag köper inte vad som helst ;)

Men min son ser helt underbar ut i cerise. Inte bara för att det är min favoritfärg utan för att han passar i knalliga färger.
Men då gäller det att hitta cerisea kläder också som inte har en massa hjärtan och tjafs på (som jag själv tycker är bläääää)

Nu ska vi ut med vagnen. Nu ska mamma få sig en ordentlig promenad!

2 kommentarer:

  1. Är av samma åsikt. Gubben också, även om det tar emot ibland. Jag vill utmana mina egna fördomar. Sprumbyxor är bästa plagget på små smala barn - oavsett kön. Och de kan vara färgglada utan att ha små paljetter eller prinsessor på, alltså passa båda!
    Strumpor och byxor i ett!

    Hittar dig inte på Bloglovin' iaf inte som Toktanten, och hittar ingen BL-symbol här :-(

    SvaraRadera
  2. Äh nu bortförklarar du dig ;) Noa har.. Kanske inte jättemycket, men många plagg med rosa, utan att det är rysch-pysch och blommor och massa sånt. Även 2 tunikor :)

    SvaraRadera