måndag, februari 21

Måndag!!!!!!!!!!!!!!!! TJOHO

Idag kändes inte måndag som en hemsk dag.

Var relativt pigg när jag vaknade (börjat med fullkornsvälling för 1 åringar till pojken, jag vet man ska tydligen inte göra det men han höll sig inte hela natten på gamla vällingen!) eftersom pojken sovit gott hela natten. Han vaknade vid fem och fick sig en flarra sen somnade han om och vaknade vid nio ! Då hade mamma Elin nästan jobbat hela sitt skift.

Känner mig inte alls som en hemsk mamma när jag jobbar. Han hinner ju ibland knappt vakna innan jag kommer hem. Dessutom är jag en sån där person att jag måste få göra något själv också. Jag vill inte leva på gubbens lön och bara gå hemma och skrota. Dessutom känns det bra att ha ett jobb och ha underbara arbetskamrater som man kan socialisera med på dagarna. Det är ju inte så många timmar.

Varför känner man sig skyldig när man jobbar som mamma?
Varför vill man försvara varför man jobbar?

Jag jobbar. Jag är en småbarnsmamma som jobbar.

Jag jobbar inte många timmar. Men de timmar jag jobbar är guld värd. Inte i pengar utan för att mamma mår bättre när hon får komma hemifrån lite grann. Man ska vara glad att man har ett jobb, och dessutom ett jobb där jag får komma och jobba några timmar. Det är inte alla jobb som tillåter det och de behöver inte tillåta det heller. Enl lag så får jag gå ner till 75 % men jag jobbar ju inte 75 %. Så de är schyssta på mitt jobb och pusslar med timmar och scheman för att jag ska kunna få jobba några timmar när jag kan.
Så fina!
Det är Tandlaget det =) ! (måste passa på att göra lite reklam för mitt underbara jobb;) ) 
Är så tacksam =) !
Idag fick jag assistera. Riktigt kul. Bra att det inte var så fullt ös (är inte helt hundra på det här med assistans än men kul är det) så jag hängde med.

Vädret idag var också på plus. Bara 11 minus när jag for hem från stan. Kändes nästan som vårväder. Solen strålade och världen kändes allmänt ljus.

Hoppas imorgon är lika fin!

Nu ska jag vika in kläder och sen mysa med min familj.

Hupp hupp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar