tisdag, december 25

God fortsättning

En härlig jul,

ungarna har härjat på och smaskat julmat. Öppnat en massa klappar och ätit alldeles för mycket mat.

Ivan fick en hel drös med klappar, vet inte hur vi ska få plats här hemma med bondgårdar, piratskepp och bilbanor. Men det är värt en massa leksaker överallt när man ser hur lycklig han blir när han fick öppna paketen. Det var mest Bilargrejer, sängkläder, bilförvaring, wall stickers, leksaksbilar (tror han har de flesta nu), badlakan, kläder med Bilar på, pussel och böcker. Helt sjukt vad mycket Bilargrejer det finns.
Nu saknar han väl bara tjejbilarna, Holly blinkers och Sally. Men han är nog nöjd med de han har. Väggdekoreringen ska jag nog försöka få upp till veckan...
Har faktiskt en hel lista med saker som SKA göras den här veckan. Jag behöver verkligen få lite gjort här. Hostan sitter i och jag är konstant täppt i näsan. Ivan hostar och sover inte helt bra, Fanny snorar och sover absolut inte som hon borde. Eller som mamma önskar att hon borde.
Men det är jul.
Rikard är ledig några dagar och det är så underbart att ha honom hemma. Man får som en boost av att ha familjen hemma. Jag älskar att bara vara hela högen hemma, Ivan är ledig från dagis och Fanny traskar runt och de härjar på.
Hon är superförtjust i Timmy, lammet från fåret Shaun, som hon fick i julklapp. En riktig kramfia.

Fick presentkort på Team Sportia, så perfekt. Dock kommer jag ju inte iväg till gymet, hostar och mår inte alls bra så törs fasen inte gå och träna. Imorgon är det rea där så ska fara en sväng och titta, även om de säkert inte har rea på det jag vill ha så kanske det finns något nice till ungarna.

Ivans overall har spruckit i innertyget. Inte riktigt så bra, helst inte när overallen är ny och inte ens tvättad. Han har ju knappt hunnit använda den. Skrev till företaget så får se hur det går. Kan säkert få fram ett kvitto (mina föräldrar köpte den) så jag hoppas att det går att reklamera eller nåt sånt. Så jäkla trist när den är helt ny och går sönder redan...suck.

Sitter och myser med lillan i famn, hon har fått för sig att hon ska somna sent. Och visst går det för sig, orkar inte börja krångla och bråka med henne. Ivan tog det ett tag att vänja vid tidiga kvällar men kommer ihåg att det var skrik och panik i en vecka eller två innan han började gå med på att lägga sig vid sju. Orkar inte med skrik och härj nu, helst inte om det innebär att Ivan vaknar i samma veva och man helt plötsligt har två vakna skrikiga ungar. Så hon får lite frihet.
Nu däremot börjar mamma bli väldigt trött så hon får nog finna sig i lite kramar och snarkningar i vår säng istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar