torsdag, oktober 25

Mamma trött och träningssugen

Nu känns det verkligen att man inte varit och tränat på LÄNGE!

Förstår inte vad man gjorde innan man fick barn, man hade ju hur mycket tid som helst. Nu kan jag ju faktiskt träna mycket på kvällarna men just den här veckan har det inte gått. Mormor och morfar har arbetat långa skift och Rikard har haft fullt upp.
Nästa vecka blir det andra bullar.
Jag vet att man gnäller mycket som småbarnsförälder men skulle inte vilja byta ut det till nånting annat.
Stora busen har inte sovit på dagis idag och därmed blev det kalabalik hemma idag. Men när han hoppar upp i famnen och vill kramas så är det helt enkelt underbart och väger upp för några timmars skrik och kalabalik.
Fanny har varit på sitt allra soligaste humör idag, hon är också en väldigt solig unge. Det är bara vissa nätter som hon tycker det är roligare att krypa runt än att sova.
Mina ungar är rätt soliga bägge två.
Ta maten till exempel, hur många tvååringar käkar det mesta? Visst igår ville han inte äta broccolin men an lärde sig åtminstone att säga det och han smakade på den både fryst och kokad. (Han har ätit det förr men nu var det tydligen blä) Men jag är nöjd så länge de smakar på maten innan de ratar den.
Fanny är än så länge väldigt enkel att ha och göra med. Hon äter allt man ger henne i barnmatsväg och även annat hon kommer åt.

Så egentligen ska man inte gnälla men man gör det ibland ändå. Så är det.
Vi gnäller allihopa nån gång.
Och jag tror småbarnsföräldrar är en stor gnällgrupp ;) ibland ialf.

1 kommentar:

  1. Ja det är bara att gnälla och snacka konsistens på skit. Det är liksom så vi gööör :) JAdu man känner verkligen att ett dygn har 24 timmar nu för tiden hahaha ;) ändå räcker det inte?? :)

    SvaraRadera