måndag, september 24

Då ska man börja träna igen

Hann börja träna på Friskis lite grann mellan Ivan och Fanny men annars har det mest blivit promenader och lite bollövningar hemma så jag är helt otränad med noll kondition.
Imorgon är det dags att börja igen.
Gruppträning, Sh`bam, Enerqi.
Det ska bli intressant att se hur död jag blir.
Hjärtstartare kanske krävs.

Ska inhandla några nya Tshirts idag är det tänkt. Om gubben kunde pallra sig hem nån gång bara.
Kommer nog aldrig bli en sån där med flashiga träningskläder som springer på gymmet för jämnan och bara döööör om jag inte får träna men jag hoppas ialla fall börja gilla att träna. Jag älskar ju musik och dans så jag hoppas gruppträningarna passar för mig.
Jag behöver verkligen få upp lite flås. Man måste ju tänka på framtiden också. Jag ska ju orka med ungarna när de blir större. Jag vill vara där när de blir äldre och dessutom må bättre nu. Det kan ju knappast bli sämre av träning =)
Vattenflaska måste jag kolla upp också. Har nog en hel drös nånstans. Om inte annat så har nog gubben en eller två jag kan få låna.

Tydligen är det bra om man sätter upp mål. Med all träning. Så man har något att jobba för. Jag tänkte snarare dra fram ett par gamla brallor och se om man efter typ ett år passar i dem eller inte. Men jag får nog ta ett steg i sänder. Börja med träning, få lite regelbundna vanor och sen när man kommit igång börja tänka på mer långsiktiga mål. Det viktiga är egentligen inte viktnedgång utan att man blir friskare och piggare. Sen om man råkar gå ner så skulle man ju inte bli alltför ledsen ;) Jag behöver ju verkligen gå ner i vikt för hälsans skull inte bara för att passa in i ett par jeans eller bli av med nåt gravidkilo. Nog för att jag förstår att något enstaka kilo kan vara traumatiskt för någon som är van att vara smal men det är inte direkt dödsfara om man väger 55 istället för 53. Jag har egentligen inga gravidkilon, jag gick inte upp så mycket med varesig Ivan eller Fanny utan de kilon jag har de har jag ackumulerat alldeles själv. Jag kan inte skylla på något annat. Jag har gått upp i vikt.
Om man drar på sig 25 kilo under graviditeten så kan man inte skylla på ungen, vätska ok. Men annars njae.
Jag gick upp 6 med Ivan och typ 3 med Fanny så alla mina extrakilon jag fick p.g.a. graviditet försvann i samband med förlossning så jag har bara mig själv att skylla.
Nu får jag jobba på egen hand för att bli av med skiten jag samlat på mig också.

1 kommentar:

 1. jag skulle VERKLIGEN också behöva träna.. men vet inte vad eller vars jag ska träna.. Mina fötter och knän gör så ont nu när jag väger så mycket så det jag har att välja på är typ simning eller cykling. Och simning går ju bort pga dumma kommunen.. Får ta tag i ätandet först då ;)
  Och vad skönt att du tog min kommentar på rätt sätt ♥
  Vet att jag kan skriva så att det låter som att jag vet bäst.. men det vet jag absolut inte. Det är mer att jag vill ge lite tankar för att andra ska må bra :)
  Och så som jag mådde önskar jag inte ens min värsta fiende :( Nu hade jag ju lite andra problem än bara för lite sömn (både jag själv och N)..
  Men det är ju iaf bra att I sover bra, och att ni kommit lite mer överrens om nätterna.
  Kanske kul för honom att ha en glad fru ibland ju ;)
  Kan ju vara bra om man bestämmer exakta dagar som man ska få sova/vara med Fanny på kvällen/ta henne på natten.
  För oss blir det annars att man ibland blir lite irriterad för att den andra inte går upp på morgonen med N.. vet man att man ska gå upp så tycker jag det blir lite lättare.
  Och nångång lär ju Fanny också sova bättre, snart förhoppningsvis :P
  (Noa sover fortfarande för det mesta inte en hel natt utan att vakna och lägga sig i våran säng.. det är mer undantag att han sover en hel natt. Och så sover han typ 20.30-6)

  SvaraRadera