måndag, maj 14

Ja se det snöar...

vad roligt, hurra!

är lite småless på denna snö.
Är ingen sommartok men hellre asfalt än snö....blääää...

Igår middag i goda vänners lag (finns det något som heter så eller har jag virrat bort mig), väldigt trevligt med god mat (provade nytt recept på potatissallad som blev helt ok), grillat a la Rikard och marängsviss till efterrätt. Blev några extra övningar innan sänggåendet, mest för att döva mitt dåliga samvete och idag blir det nya fräscha tag på kalorifronten. Det är ju inte varje dag man får middagsbesök och då är det kul att göra efterrätt. Iofs marängsviss är inte så avancerat men gjorde hjärtmarängerna och chokladsåsen själv.
Är lite onödigt att köpa chokladsås när det är så lätt att göra egen och då går allt åt och man slipper ha en smarrig chokladsås i kylen...
Spelade lite TV spel och tjattrade till sent på kvällen. Så man är lite trött idag.
Barnen fick fina kläder också i present, Fanny fick sina första skor =)
Måste leta fram Ivans converseskor, de lär ju passa henne nu till sommaren (om den behagar visa sig)
Tack och lov för diskmaskin.

Tänkte gå ut på prommis idag också men i det här vädret...glöm det!
Usch.
Tur så slapp jag fara ut alls idag eftersom Ivan inte går på dagis på måndagar. Imorgon är nog enda dagen den här veckan som han går på dagis. Det var röd dag på torsdag och personalbrist på onsdag.
Lite dumt när de inte får fram personal. Men vad kan man göra? De försöker väl, det är bara tråkigt att man aldrig vet vem som tar emot Ivan eller vem som är där när man hämtar. Ordinarie personal känner ju Ivan på ett helt annat sätt, han kan ju inte prata än så det tar lite tid innan man lär sig förstå vad han vill.
Nåväl...det måste ju gå.

Nu vaknade lillhjärtat. Dags att vara mammig =)

Hejpa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar