fredag, november 25

Vackra vita vinterland

Njäe inte riktigt men lite grann. Det kommer några enstaka flingor nu men 1 minusgrad verkar inte så värst lovande. Men vintern kommer. Den brukar alltid komma och den ska alltid komma. Känns lite sent bara.

Idag blir det stan för hela familjen Fredriksson samt mormor. Ska kolla sista klapparna och sen är vi färdiga! Har bara köpt till småttingarna i år. Vi börjar bli vuxna nu, ja man måste man göra det nån gång också, så det känns onödigt att köpa åt varandra. Rikard ska köpa virknålar och garn åt mig så jag kan starta med det man annars blir det inga klappar. Det är roligt att köpa barnklappar, det finns så mycket och de gillar ju det mesta. Det är svårare att köpa åt vuxna, de flesta har ju det de behöver så då blir det oftast bara något man inte behöver och så hamnar det i en låda och samlar damm.

här växer magen och frodas, det kickar för fullt och man känner allt väldigt tydligt. Den har lagt sig i startposition och är redo för nedsläpp. Jajamen, färdig att kläckas. Den 23 december, tror jag har räknat rätt, så är det två veckor kvar till beräknat datum så då kan man börja vänta på allvar. Ivan kom på exakt beräknat datum så vi får se om den här har bråttom eller tycker det är trevligt att stanna där.
Har i skrivande stund inte ökat i vikt. Gick ner en massa första månaderna och har inte fått tillbaka dem. Ganska skönt, lär ju inte hinna gå upp tjugo kilo innan januari. Förhoppningsvis....;)
Är ju inte alltför förtjust i julmat. Är ingen julmatsmänniska. Är en julmänniska, älskar att vara med familjen och öppna klappar, ge klappar. Dricka en julmust eller två. Kalle Anka. Laga mat. Umgås. Det är kul. Det är jul.

Någon som sett Cola reklamen?
När den kommer på teve så vet man att det är jul.
Dricker aldrig cola på jul men det är kul att se reklamen ialla fall. Den brukar börja tidigt, men i år har jag antingen missat eller så har den inte kommit än.
Tradition!

Kalle M skulle vara julvärd i år. Mysgubbe men ingen kommer någonsin kunna ersätta Weise. Ingen! Bitterfittan har talat.

Blev en lång uppdatering men orkar inte ha appen på telefonen, det kommer en massa oönskad reklam på telefonen, alla tider på dygnet och inte bara när man använder appen. Så den for och då blir det mer sällan uppdateringar.

Nu ska jag mysa ihop i soffan men gubbe och son.

Hejpa hej!

1 kommentar:

  1. Har inte sett Colareklamen men telenor har gjort en exakt kopia, så den har jag sett.

    SvaraRadera