lördag, oktober 22

Trist....

Aftonbladet: Far och son visas i shoppingcenter

Visst han har betett sig som ett svin och varit hemsk men vad är man om man beter sig på samma sätt?

Blir våldsamt irriterad på teven. Tittar på för barnets skull och funderar på varför man inte kan lägga om sin kost när man är gravid och diabetes?...ät inte en massa choklad och godis om ditt socker blir högt. Sen gnälla hur jobbigt det är när sockret är högt...näää menar du det. Klämma i sig en massa kolhydrater, chokladkakor till frukost och gud vet vad. Då stiger blodsockret. Ja oj gjorde det det..
Antagligen är kvinnan sockerberoende och diabetiker. Var en kvinna på nyhetsmorgon som hade sökt hjälp precis som en som är beroende av t.ex alkohol och gått hjälp på det sättet.
Hade kanske varit något, terapi för sockerberoende. Det hade nog behövts för många. Det är inte så lätt att bara sluta på egen hand.

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. Haha förlåt men jag tyckte det var lite underligt med Ghaddafi och sen kvinnor med sockerberoende innan jag fattade att du skriver om två separata saker :P

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja, det låter bra. Blir så glad när man ser att andra också hjälper våra medmänniskor :) Det är endast en månad under året som Rosa bandet-kampanjen pågår så då är det ju bäst att passa på och hjälpa så mycket man bara kan :)

    SvaraRadera