fredag, oktober 7

SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kraftigt snöfall i norr

Ja nu har snön kommit, med besked. Tittar ut på gatan och funderar hur Nissan ska ta sig fram om de inte hinner ploga innan Rikard hem, meningen var egentligen att vi skulle byta däck igår efter begravningen men ingen av oss är riktigt kry så Rikard tänkte göra det i helgen istället.
Typiskt vår tur eller hur?
Men kör man försiktigt så går det ju. Det har ju varit ishalt på mornarna när karln farit på jobbet ialla fall så han kör försiktigt. För det mesta ialla fall ;)
Jag ska ju ingenstans.

Vaknade inatt av ett igenklistrat öga. Trevligt...Håret hade dessutom fastnat i kletet så det var riktigt äckligt. Tur att det bara är ena ögat. Rött och irriterat. Läste om ögoninflammation och man skulle försöka hålla rent och tvätta händer m.m.m. men att antibiotika inte alltid var nödvändigt. Man kan tydligen få ögoninflammation när man är förkyld.
Kommer inte kuska till läkarn i det här vädret bara för att höra att jag är förkyld och ska vila.
Jag väntar till på måndag och om det inte blivit bättre, dååå kuskar jag till läkaren.
Hatar att springa på lasarettet.
Huvva.

Svettas och frossa har man också. Men ingen feber, håller stenkoll på det där. Feber får man inte ha när man är gravid. Men förkylning är inte hela världen. Mår kasst och orkar ingentíng men det går väl över snart. En vecka har jag varit dålig nu så det börjar väl bli dags att det lättar lite grann...
Hoppas jag..


Blir bitter när jag läser sånt här. Tar ihjäl en människa och får 2,5 år i fängelse. Vad är det för straff?? 2,5 år för en annan persons liv. En liten dessutom.
MORR!

Den rattfulle 38-åringen dömdes till två år och fyra månaders fängelse efter att ha kört ihjäl tvååriga Mercedes.
Åklagaren tyckte straffet var för lågt.
I dag kom hovrättens dom – de skärper straffet med två månader

Taget från Aftonbladet.


Lillen vägrar sova. Han brukar sova vid elva. Nu är klockan efter tolv och han sover fortfarande inte. Tänkte han skulle somna lite så jag kan skotta lite och få lite luft. Tänkte inte rensa hela gården för det orkar jag absolut inte men lite luft hade varit fint. Sopa trappen och ta lite grann ialf. Men han vägrar.
Det blir panik här hemma om han inte sover en stund, lillen blir hysterisk. En liten lur behövs ialf på en dag. Annars pallar han inte till sju.

Nu står en av grannarna och puffar bilen. Hade jag inte varit gravid och sjuk så hade jag gått ut och hjälpt till men det verkar finnas andra mer pigga personer på gatan som hjälper till. Som sagt det behövs verkligen en plogning. Typ nu. Kan ju vara bra att göra det innan alla börjar komma hem från jobbet. Synd att det inte var sophämtning på kvarteret idag, då hade det blivit lite rejäla spår att köra i.

Jag är trött. Pojken är trött. Jag kan inte sova. Pojken vill inte sova.
Nåja får väl vänta och se.
Soooooooooooov nu.....sooooooooooooovvvvvvv..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar