söndag, augusti 28

Trött son - True Blood - Myshelg

Då var myshelgen med gubben över, trots magsjuka och jäkelskap så har det varit en mysig helg.
Spanat på sex avsnitt av True Blood, tre kvar sen är det bara att vänta...och tänkt på Bettan som egentligen borde varit här och tittat på tantsnusket med mig... =(
Film med gubben som fortfarande inte är helt hundra i kistan, det fick bli piller för honom idag. En vecka med magsjuka under bältet gör att man blir lite trött och sliten. Nu kommer däremot älgjakten med snabba steg. Nästa helg åker vi ner mot Boden, troligen på lördag förmiddag.
Friskis och Svettis börjar med inneträningen i veckan så det kanske blir något pass, ska på middag på tisdag kväll med brudarna och fira 20 åringen.

Ivan sov en aning för länge idag, klockan nio, och det resulterade i en trött kille som vägrade sova lunch. Som vägrade sova överhuvudtaget fram till fyra då vi fick honom att däcka en timme bara för att vakna igen dödstrött. Ingen mat och inget gott hjälpte. Det blev sängen med en vällingflaska för ett tag sen, får se om han tänker sova, just nu ligger han och smågnälller i sängen. Inte bra när man sover för länge på morgonen.

Både jag och gubben var aningen slut idag så det blir anka imorgon istället. Gott hoppas jag. Har aldrig lagat det hemma förut men gubben lyckas säkert.

Nu ska jag gå till lillen och se om man kan få honom att sova lite grann eller om man får ha en kinkig kille uppe hos mamma i soffan.
Som sagt, inte bra att sova för länge på morgonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar