fredag, augusti 12

Svartlå - Semester - Baaaarn

Påväg i bilen, sötnosen smälter mammas ♥ med sin blick ;)

Fika med farmor, pappa och kusin Hjalmar

Ett sumomål på 30 bitar till lunch är inte helt fel.

Stolt farbror med syskonbarnet Hjalmar på ena sidan och son på andra sidan. TVn var mer intressant än mammas kamera...


Jaktfoppatofflor tar ihjäl oskyldig råtta.


Den vilda jakten på såpbubblornaOch ett 30 års kalas strax innan hemfärd, Johanna blev tant. Fullt ös med ny salong och kalas på samma gång. Blir bokning hos henne nästa gång man är i Boden.

Är riktigt bra med kamera i mobilen, är supernöjd än så länge. Den hängde sig idag, konstigt nog. Men annars har den skött sig exemplariskt. Blev en spontan semester till Boden, eller rättare sagt Svartlå. Varit där hela veckan, på måndag regnade det i Kiruna och då kom vi på att fara till Svartlå och umgås lite med Rikards föräldrar och syskonbarn så det blev en tripp söderut.
Lugnt och skönt. Pojken har bestämt sig för att han återigen behöver två sovturer om dan. Flera månader av en lunchnap och nu helt plötsligt vill han ha två. Nåväl, hellre två sovstunder än en trött ledsen kille. Vi kör lite efter hans rutiner och det fungerar så det får vara än så länge. Han vaknar vid sju, vaken till tio, halv tio sen sover till tolv och sen vid halv tre så sover han en stund innan middagen. Sen somnar han vid sju åtta på kvällen så det fungerar jättebra. Nu har han varit utan välling hela veckan, han äter ju som en häst så kvällsvällingen har uteblivit helt enkelt. Han äter ju nästan som pappa sin ;)

Rikard är jobbet och tackar av en jobbarkompis som ska börja på ett annat ställe på LK. Fint egentligen när man kan byta arbetsplats inom samma företag. Bra om man känner att man vill prova på något annat men man tycker arbetsgivaren är bra.

Snart kommer dagistanten tillbaka från semestern. Får se om vi får något besked om dagisplats...Hade ju varit bra, inte bara för vår del utan för jobbets skull. Hatar att ha saker hängande i luften såhär. Vi kanske kan få plats på något dagis på stan eller vart som helst. Vet inte heller riktigt när lillen i magen behagar titta fram. Den 19e ska vi tillbaka för ett nytt ultraljud så man kan få ett mer definitivt datum för nedkomst.
*spännande*
Jag fyller år den 10 e januari. Hade varit kul om det kommer därikring men en nyårsbaby hade inte suttit fel heller. Var idag och spanade på newbie kläder på Kappahl, tänk att Ivan varit sådär liten.

Ska försöka dra med gubben och titta på en barnvagn när det börjar närma sig. Kan ju ta ett tag att få vagnen så blir väl att beställa kanske i oktober. Blir nog en syskonvagn. Vi får se.

1 kommentar:

  1. Tänk på att telefonen är som en minidator, den behöver få vara avslagen ibland. Räcker med att stänga av den en gång i veckan i kanske fem minuter, då lär den inte hänga sig (:

    SvaraRadera