torsdag, juli 28

Ultraljud - Shopping - Underbart väder

Ultraljud igår.
Gick så bra, inte gått riktigt så långt som jag hade hoppats så vi får komma tillbaka på ett till ultraljud. Men det viktigaste är att bebisen därinne mår superbra. Ryggmärgsbråck kunde läkaren inte se. Hjärtat bultade på, man kunde till och med se de olika kamrarna. Magsäck och blåsa hade den också lyckats få ;) Häftigt med ett liv som växer inuti en.
Tycker nästan lite synd om gubbarna som inte får känna hur det känns med en liten levande varelse som finns i magen.
Den var riktigt sprallig och for runt som en liten iller därinne, tyckte det såg väldigt trångt ut men tydligen så trivdes den bra.
Vi kommer inte att titta vad det blir för kön, det får bli en överraskning. Jag skulle gärna veta i förväg men Rikard vill ha en surprise så då får det bli det ;)

Troligen blir det i slutet på december eller början på januari så ingen vårbebis denna gång. Lite orolig för att behöva åka hela vägen till Gällivare mitt i vintern med allt vad det kan innebära men men.
Nu har vi ju allt för en liten bebis hemma i stort sett men kommer väl köpa någon söt liten body men inte förrän det nästan är dags. Ska vara nästan i nionde månaden innan jag shoppar något. Hört någonstans att det betyder otur att handla innan babyn kommer och dessutom så morrar gubben om jag shoppar massor när vi redan har kartongvis med babykläder ;) Meeen kommer det en liten piga så blir det flickkläder för hela slanten...hehe*

Varit på stan och vandrat lite med Bettan idag, fikat på safari och fått smaska i mig lite fetaost, mmmuuuummms. Har blivit en gravidnoja tror jag. Sitter och äter fetaost och tomat hela tiden, har inte ätit fetaost på flera år men nu helt plötsligt klämmer jag hur mycket som helst....Och Fanta citron är nog den godaste läsken som finns på denna jord (inte alls gillat tidigare). Får se om fler grejer kommer upp på menyn under den här graviditeten...
Fick mig ett par nya solglasögon idag, knäckte de förra..

Mamma och pappa kom hem från semestern lite tidigare och pojken blev helgalen. Skrek som en stucken gris av glädje när de kom genom dörren så ja han kom absolut ihåg dem. Att de sen hade med sig en massa leksaker och prylar till honom var dessutom väldigt uppskattat. Gubben fick sig en mortel så nu ska det krossas grejer här..

Nu ska vi ta och kolla lite Priest och se om det är något att hänga i granen.

Hejpa hej.

3 kommentarer:

 1. Det är därför man gör sig av med så mycket bebiskläder man kan när dom är urvuxna så man får köpa nya fina ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har blivit backad på båda mina UL. Alltså fått "gå om" ett par veckor igen. Båda gångerna.... Hade varit skönt att få bli framflyttad någon gång ;-)

  Och en avundsjuk man på att "känna bebisen". JAG är avundsjuk. Haft två bebisar i magen. Den ena var moderkakan i vägen, kände första rörelsen i v 24-25. Sen knappt något mer, var till och med inne på sjukan och kollade om ngt var fel.
  Andra gången hade jag ett till barn som jag knappt kände.

  Båda barnen har legat stilla på UL och typ petat i näsan. Lika lugna "utanför" också första tiden, iofs ;_)

  SvaraRadera
 3. ÅH vad roligt med en till bebis. GRATTIS ! :)

  SvaraRadera