måndag, juni 20

TJOOO!!

Ett tag sen, varit fullt upp i helgen. Gruvtur, kurs, middag och umgänge.
Lisa kom upp, var helt underbart att bara ligga och mysa och snacka skit hela helgen. Torsdag var en intressant och trevlig dag med hyggorna från södern. Härligt att surra med kollegerna.
På fredag vankades det kurs med tandvårdsstödet, implantat och patientfall. Intressant och tack och lov en väldigt duktig karl som snackade. Kvällen blev superrolig med dans, karaoke och tävlingar. God mat, man fick göra egna grillspett med massor av gott och grilla själv. Kom då på att tanten inte grillat förut. Men det blev supergott!

Sedan vankades det tävling. Musiktävling. Hade turen att hamna med B-O och vinnarna var givetvis vårat bord. Roligt värre. Sen blev det lite karaoke. Skrålande och skränande men det var superroligt. Sen blev det lotteri. De tre första fick varsin IPAD!! Själv vann jag en Orreforsskål som ser ut som en blomkruka. Funderar på en fin orkidé, har ju ingen så det kanske är dags att inhandla en sån.
Alkoholfritt blev det för mig eftersom det finns ett litet knytt i tant Elins mage. Den ni! Tihi*

Framåt tolv blev både jag och Lisa lite trötta och begav oss hemåt. Efter lite snarkning så for jag iväg med gänget på gruvtur. Efter lite om och men fick vi komma ner i gruvan, slänga på oss hjälmen och bli guidade av en söt tjej som var jätteduktig på att snacka. Kul men varit tidigare så inte så mycket nytt. Men man blir alltid lite stolt över gruvan när man ser hur stort och häftigt det är.

Lördag kväll var både jag och Lisa helt slut. Så det blev lugn och ro. Filmspan med Hemma bäst och lite karra. Lugn och skönt. Rikard fick åka ut på krogjobb så jag och Lisa fick mysa på själv efter middag med grillat och annat gott.

En trevlig och händelserik helg. Lisa for hemåt med tåget på söndagen och pojken kom hem efter en bushelg med mormor och morfar i Luleå.

Fullt ös.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker latten var riktigt god, du kan ju skicka upp dina om dom inte går åt :D
  Andreas gillar också mörkt kaffe men han tyckte det var för lite smak på dark så det blir att kolla lite i shoppen och se om vi hittar nå annan sort.

  SvaraRadera
 2. Mäh ska ni ha en till, det gick fort :) När beräknas h*n komma? :) Grattis :)

  SvaraRadera
 3. Meeen såå kul :) Jätte Grattis från mig. Helt riktigt skaffa nu. Hade likadant själv och ångrar mig inte. Kram fr Tandlaget Anette Boden

  SvaraRadera
 4. Grattis gumman.. fy så kul =)

  SvaraRadera