tisdag, juni 21

Regn regn regn regn

Det bara öser ner. Skulle egentligen hålla på med EFIT idag men jag ids faktiskt inte idag. Är alldeles för slö och dessutom kommer det inte hända så mycket idag ;)
Regn så tänker inte kuska ut med barnvagnen och bli blöt.
Ska ta och vika tvätt, det är väl höjdpunkten idag. Spanat på Housewives of Beverly Hills, askul.
Princess Mononoke är nu på Canal plus. Härligt!

Vispade ihop en jordgubbsfromage igår som ska förtäras idag. Får se om jag fixar det. Har planerat tårtmums till midsommar också, får se hur det blir med den saken. Grillning blir det garanterat om det är fint väder. Hästfilé hade varit gott men det är inte så lätt att få tag i här. Ska se med gubben om han har några önskemål.

Magen mår bra idag. Sväller och växer på. Gått ner 1,5 kilo lite drygt på några dagar. Aningen gratisbantning att vara gravid. Får se vilken slutvikt den här graviditeten hamnar på. ca 7 kilo blev det totalt på förra. Det var amningsstoppet som gjorde att tant Elin fläskade på sig. Det och ryggpaj. Svulla i sig käk samtidigt som man inte kan röra på sig är ingen bra kombo. Kanske får lägga band på mig själv denna gång.
Tack för alla lyckönskningar och grattis =) Får se om den här behagar komma ut, man vet ju aldrig. Man får hålla tummarna och förbereda sig på det värsta. Hemskt egentligen att säga så men har det hänt en gång så är man beredd på att det händer igen. Det finns ingen säker period. Man kan inte vara säker efter tre månader, det kan lika väl bli komplikationer i månad 9.
Så håller tummarna gör vi.
Det hjälper att ha en söt liten redan ;)

annars? Nej inget speciellt. Leif kommer upp till midsommar med vovvarna. Ska bli riktigt kul att se dem igen! Hela högen =)
En nedskiten unge imorse resulterade i bajs på golvet som resulterade i en glidning värd AFV och en mamma och son i duschen täckta i bajs. Trevlig morgon med andra ord. Härligt härligt.
Frukost tillsammans. Enklast så för mamma har lite svårt med mat just nu och en hungrig pojke som äter upp mammas smörgås när det blir kvar är perfekt. Han älskar yoghurt. Gröt får vi inte i honom längre. Han är väl less.

Hejpa hej.

2 kommentarer:

  1. När började det synas att du hade fått mage, dom säger ofta att med barn nr 2 brukar det synas tidigare???

    SvaraRadera
  2. Linda sv : Är ju ganska rund i mig själv men började väl synas för nån vecka sen. Då var kaggen inte mjuk längre så då stack den ut ganska rejält ;) har också hört att det syns bättre med baby nummer 2

    SvaraRadera