onsdag, juni 29

nu har vi fixat

Spotify premium.
Tyckte det var dags för det nu, annars kan man inte ha det i Ipaden. Vi har funderat på det ett tag men nu är det fixat.
Gubben är krasslig idag så det blev att vara hemma för honom idag. Får se om han blir hemma imorgon också. Lillen ska till Tandis imorgon så då kanske han får hänga med och titta när hygienisten räknar de små bissingarna. På tal om bissingar så är det tajm att borsta tänderna på lillen. Han gillar inte sin egen tandborste lika mycket som de stora tandborstarna. Brukar gå riktigt bra att borsta på lillen, sällan några protester.

Han är väääldigt intresserad av att slå på Ipaden, inte konstigt när vi sitter och petar på den hela tiden.

Var så soligt och fint vid sextiden, nu molnigt och tråkigt.

Måste åka in på elgiganten idag och köpa en ny USB hårddisk. Den gamla har börjat leka lite hur den vill. Suck, de har inte så lång livslängd de där...

Annars, ja det händer inte så mycket här. Vi spanade lite på TV igår, Gold rush Alaska. Ganska kul när man ska bo i Alaska i flera månader och så tar man med sig ett tält! Att det sen finns björnar verkar komma som en total överraskning. Näääää finns det björnar i Alaska????????? Hur är det möjligt??????
Men ganska underhållande att se i alla fall.

Nu ska mamma och son ta på sig kläder och borsta tänderna.

Hejpa hej!

2 kommentarer:

  1. Köp från Komplett.se istället, beställde en hårddisk därifrån som var 400:- billigare där än på giganten, plus att de hade mkt bättre service och snabb leverans (:

    SvaraRadera
  2. Det finns ju många "spel" för småbarn :) sök på baby så hittar du lite.

    SvaraRadera