lördag, maj 7

Shoppat lite idag

jacka POOL DOTSTAR  

Ivan behövde en vanlig jacka så det fick bli en sån här. Skulle ha köpt en röd, den tyckte jag var mycket finare men fanns inte i Ivans storlek så det får bli till nästa år.
Införskaffade en body också, älskar Villervalla. Bra kvalité och färgerna håller måååånga tvättar. Tro mig det är testat ;)

Annars blev det lite span på Lakkapää och CoopShopping. Givetvis glömmer man det man tänkt köpa. Filter till Britakannan.
Vi här i Kiruna får lite dåligt vatten såhär till våren så det börjar bli dags att ta fram vattenreningskannan om man vill ha vatten som inte smakar pimpelhål. Trevligt va? Men då är vattnet smaskigt resten av året istället.

Snacka bitter kvinna, Playstation Network fungerar icke. Så sugen på att döda lite i COD-Black ops men man får gott vänta till veckan när man inte har tid att spela.
Jag vet jag är en nörd. Och antagligen kommer jag alltid vara det.

Funderar på att fixa till våra blomlådor och grejs till sommaren, kanske man skulle vara lite huslig och ta hand om sin tomt. Jag har nog snarare svarta fingrar än gröna...Gubben är ute i skrivande stund och krattar medan jag är inne och vaktar våran lille dyrgrip. Han har däckat i sin säng. Trött som bara den.
Nöjd när han har sovit hela natten. Jag somnade på soffan efter Så ska det låta. Pinsamt men sant. Så är det när man är tant, då blir man trött på fredagkväll. Imorgon hade jag tänkt fara på Friskis och försöka fixa målet för veckan.

Nu ska jag försöka fixa lite sen lunch. Om jag kommer på något.
Hmm. Våfflor kanske.

Ha det bra!

1 kommentar:

  1. Ja Villervallas kläder är superbra! Och så himla mjuka också :D
    Noa har en sån röd jacka :) och en randig knytmössa till.

    SvaraRadera