söndag, maj 15

Håller tummarna

för en bra lön den här månaden.

Beställt ett fotoalbum till lillen som jag tänkt fixa själv. Första året är det tänkt att det ska vara.
Typ Min Första Bok fast jag ska göra den själv. Hans första bok är nästan full, ska bara in med födelsedagsbilderna...men vill göra en egen. Testa lite scrapbooking.

Kollar lite hockey och BB. Ja jag zappar. Gubben är inte särskilt intresserad och jag orkar inte titta på alla kommentatorer som tror de vet allt. Suck, dessutom kan jag INGET om hockey så jag vill mest bara se om vi förlorar eller inte. Men vi lär väl förlora. Inte så värst positiv med andra ord.

Imorgon vankas det jobb.
Pojken sover hos mor och far, jag har förmiddag imorgon. Hinner nästan hem innan Ivan vaknar ;) Slutar halv ett redan, farsan jobbar eftermiddag så kan inte jobba så länge eftersom han ska iväg på jobbet. Så hela veckan jobbar jag halv sju till halv ett.

Snart tatuering.
Börjar bli lite smått nervös. Inte för att det ska göra ont, det vet jag att det kommer att göra. Utan för att det är något som ska permanent inpräntas på min hud. Har jag överlevt en förlossning borde jag överleva en tatuering. Har en liten stackare på vristen. Den här ska bli större och på överkroppen. Spännande.
Spännande.

Vem åker ut i BB?
Hoppas på Madde, hon har ju inte varit lika länge som de andra.

YES Madde åkte ut. Tråkig som fan.
Härligt.

1 kommentar:

  1. hej.. kul att göra sin egen bok, jag gör fotoböcker av alla mina bilder hos www.solentro.se
    , tycker det är kul!

    lycka till med ditt scrappande!

    SvaraRadera