torsdag, maj 5

Årsdag

vi har varit tillsammans i fem år igår.
Trodde först sex men det var (bara!) fem. Känns inte som att vi varit tillsammans så länge. Vi har snart varit gifta i två år också.

♥ Fick rosor av min älskling ♥

1 kommentar:

  1. Grattis!

    Att alla viktklubbsmedlemmar: Det blev så snurrigt och jag tappade bort mig när jag skulle uppdatera veckans mål osv. Jag känner inte riktigt att jag har koll på er alla. Det nya är i varje fall att våra mål ska sträcka sig från fredag till fredag. Detta innebär att det sätts nya mål i morgon samt att det delas ut guldstjärnor om inte visuellt så skriftligt i varje fall genom era kommentarer. Jag kan inte lova att jag hinner sätta ihop stjärnorna imorgon men kommer att göra det senast måndag.

    Även om jag inte uppdaterat just ditt mål för nuvarande veckan kan du väl vara hygglo och ge en kommentar om hur veckan har gått? Jag har uppnått mina mål som denna vecka var två bikram yoga pass och tre timmar dans. Imorgon är det fredagsvikt.

    Imorgon bitti postar jag ett inlägg med nästa veckas mål och i detta inlägget ber jag er skriva in era mål för nästa vecka. Vad tror ni om det?

    SvaraRadera