måndag, maj 2

Är det bara jag?????????

som inte är så förtjust i Eric Saade?
En liten toyboy som studsar runt på scen och som sjunger på lite svengelska till och från.

Hur mycket sämre blir sången när koreografin är så avancerad?- Ärligt, sången får lida extremt mycket av att man dansar. Så är det, och det är mänskligt, det kan ingen.- Det kunde inte Michael och det kan inte Justin, säger Eric Saade med sån självklarhet att jag inte vågar fråga (men utgår att han menar Jackson och Timberlake).Han brukar jämföra sig med de två amerikanska popgiganterna.Eller Robbie Williams och Zlatan.


Visst han ska ha beröm för att han kan hoppa runt i hängbrallor och fortfarande kunna sjunga.
Men att jämföra sig med Robbie Williams och Zlatan...njae inte riktigt kanske. Och inte vet jag men Michael Jackson kunde nog sjunga aningen bättre än Mr Saade. Ialla fall enligt min smak.

- Vi ska dit för att sätta en ny nivå för hur det ska se ut, vi kommer att vara den första popakten nånsin i tävlingen, och vi kommer att göra det så jävla bra, säger 20-åringen från skånska Kattarp.
Första popakten? Verkligen? Har jag missat något?
Fast lite självförtroende kan ju inte skada.
Hade ju varit fint med en bra plats i Eurovision. Men jag lever inte i fantasiland, vi lär ju inte vinna. Vi kommer nog aldrig mer att vinna Eurovision, då måste vi flytta till balkanländerna.

http://www.expressen.se/noje/musik/1.2421225/eric-saade-jag-sager-alltid-vad-jag-tycker

Om det ska spanas var det kursiva har sitt ursprung ifrån, checka länken ovan.

Som sagt, jag lyssnar på det mesta och även popular och manboy har cirkulerat ibland på spotify men Eric är inte en favorit. Absolut inte.
Kanske jag är gammal. Kanske jag har dålig musiksmak.

http://www.schlagerfiasko.nu/2011/05/01/eric-saade-interview-expressen-malin-roos-eurovision-popular

1 kommentar:

  1. Nä du är inte ensam! Hatar hans låt!!! Han sjunger för fasen om att han vill ha en tjej som inte ens tittar åt honom. Så han ska bli populär, dansa och få henne.
    Vilket fint budskap. Man måste vara populär för att ens vara värd en blick från en snygg tjej.
    Usch jag hatar den.

    SvaraRadera