fredag, april 22

Påskgubbe *skrattar*

Idag var det skotertur på Torneträsk som hägrade.
Strax efter att pojken vaknat i morse vid nio bar det av mot mormor och morfar för lite frukost. På med ordentligt med kläder och upp upp och iväg.
Vi packade en rejäl matsäck för hungriga familjen. Korv är ett måste på skotertur.

Pojken passade på att ta en lur i bilen, tar väl en halvtimme lite drygt ut till träsket, och när vi kom fram till en överfull parkering så slet morfar och morbror ut skotrarna och Ivan fick sitta med Johanna och Alma i skoterkälken.
Det gick hur bra som helst, pojken myste på.
Fram till platsen, inget vatten på isen och solen värmde på ganska bra fast det blåste (Kirunabor är vana vid lite blåst ; ) ) Mamma Elin hade givetvis satt på en dålig mössa så han fick ha en hujvi på sig så Ivan fick leka påskkärring ;)

Det blev Voltaires bär och russin, grillkorv och smörgås till mellanmål. Något han älskar är Ellas kitchens fruktpuréer.Men det bästa med dagen var ändå när han fick provsitta på skotern och morfar startade den. Han blev överlycklig och ville starta den fler gånger. Det var det bästa på hela dagen.

Påväg tillbaka somnade en trött Ivan i kälken och sov hela vägen till Kiruna och även en stund hemma. Sen var det fullt ös under middagen som var en mumsig grillad entrecote. Mmmm.
En riktigt bra dag med andra ord =)


Hoppas alla har en bra påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar