söndag, mars 20

Kiruna =)

Älskar verkligen Kiruna ibland. Och ibland hatar man det.
Det finns egentligen ingenting här.
Men ändå finns det allting här. Visst du kanske inte kan gå på konserten du helst skulle vilja gå på. Men du kan mysa på utomhus på Kirunafestivalen (om det är fint väder)Tydligen är vår kyrka väldigt snygg den också. Ganska mysig också ;) Döpte vår lillkille i den så nu är den extra speciell.Är det bara jag som tycker det är mysigt när de spränger i gruvan?

Har alltid tyckt det låter som hemma när man hör hur det mullrar. När jag pluggade i Umeå och var hemma över helgen så var det ett underbart ljud att höra mitt i natten.


     

Skälet till varför jag egentligen älskar Kiruna är nog faktiskt för att alla (nåja nästan alla) som jag älskar finns här. Vi har jobb här. Jag har rötter här.
Dessutom vill jag att vår son ska växa upp var det är lugnt.

Vill man fara till Sthlm, ta flyget. Ta tåget, ta bilen. Det fungerar (för det mesta).

Jag trivs. Väldigt bra. Rejält bra.

Jag gillar mitt Kiruna =)
(om du klickar på bilden så kommer du, förhoppningsvis, till originalsidan där jag tagit dem ifrån, det borde vara rätt uppenbart att jag inte fotat dessa själv ;) )

1 kommentar:

  1. Jag gillar inte Kiruna..tyvärr :(
    Hade jag inte haft familj och alla vänner här..ja och sambons jobb..så hade jag flyttat.
    Flyttade ju till Dalle i Luleå, men flyttade tillbaka för att ingen av oss fick fast jobb (jag jobbade bara i början men sen ingenting alls) och jag inte hade en enda jag kände där.

    SvaraRadera