tisdag, februari 1

Sjukdoms/gnällvarning!

Om ni tänkt hälsa på hos Fredrikssonska familjen?

Gör det inte.

Vi är sjuka heeela bunten.

Började med min mamma igår. Hon blev dålig på kvällen. Vinterkräksjukan måste det vara.

Mitt i natten blev jag yrslig, drömde mardrömmar att jag mådde illa. Vaknade och mådde fortfarande illa. Hasade mig upp till toaletten

(varning för känsliga läsare utfärdas)

och som tur var så hade jag en hink precis i närheten. Efter min matförgiftning förra sommaren så spyr jag gärna i hink och inte i toalettstol (finns en överhängande risk för olyckor då) Så Elin mår vääldigt dåligt. Det här var väl vid tvåtiden. Hasar mig in till sovrummet igen. Lägger mig och hoppas att det beror på pillren jag tog igår vid fyra. Läkaren varnade ju faktiskt för yrsel och lätt illamående av de kraftigare tabletterna.

Vid tre vaknar jag igen och den här gången är det inget hasande. Kutar in på toaletten och blir sittade en lång stund. Har heller inget att spy upp så blir att tomhulka i ett bra tag. Fy fan vad vidrigt.
Vid halv fem när jag äntligen får magen att lugna ner sig så går jag in och väcker Rikard. Det är nog inte tabletterna ialf. Bönar och ber om att han ska stanna hemma eftersom jag känner att jag inte orkar ta hand om pojken. Orkar knappt släpa med mig hinken från toaletten. Rikard som den ängel han är stannar hemma.

Vem skulle inte älska en sån karl? =)

Sen på morgonen blir även han sjuk. Efter lunch så blir pojken dålig. Den här gången äter pojken väldigt dåligt. Fick truga i honom vällingflaskan och han brukar inte vara dålig på att äta. Nu sover han äntligen, har sovit en timme.

Så här har vi spyfest och både jag och Rikard har ca 39 i feber. Jag kan inte ta några tabletter heller för jag får inte behålla något. Rikard sover nu också en stund. Nyponsoppan har dock stannat nere så känner mig lite piggare.

Svettas som en russintant på solsemester.

Så jäkla ont i ryggen.

Nu ska jag lägga mig med täcket framför teven och vänta på att min son vaknar så ska han få lite blåbärssaft och ska försöka få i honom lite fast föda. Men tydligen är det bra om man får i honom vätska ialf, och tack och lov så spyr inte Ivan än ialf.

Vi var ju sjuka förrförra veckan, är det vårt hus som är ohygieniskt eller? Nu spritas alla händer och det råder lockdown. Ingen får komma och hälsa på .

HÖGST SMITTSAMT verkar det som. Tur att min pappa klarat sig undan den här gången ialf.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Sådär nu har jag fått gnälla av mig ordentligt. Så det så!

2 kommentarer:

 1. Men näää, era stackare :(
  Två veckor överlever dom ju inte dom äckliga bacillerna! Ni har nog hämtat hem det nånstans ifrån :P

  SvaraRadera
 2. Ja, vore kul att testa baphanten också, har aldrig testat den :)
  Ja, kul att ses igen också förstås!
  När ni är friska som sagt :/

  SvaraRadera