lördag, april 9

Tack och lov för HUS

så nöjd att bo i villa.

då slipper man sågande grannar på en lördagsmorgon.
Hur mycket kan man såga, snacka sågspån det ska vara i den läggan nu. Igår tio i sex. Vet för jag vaknade av att någon idiot spikar på morgonen, visst jag är inte ljudkänslig men har jag en gång vaknat till ett störande ljud så växer bara irritationen och jag kan helt enkelt inte somna om.

detta är ett gnällinlägg för den som inte redan insett det så läs eller kryssa ner om du är less på mitt gnäll.

Sedan efter nån timme med spikande så blev det sågande i nån timme. Och sedan spikande igen. Vad gör grannen? Bygger ett eget kök, hur mycket kan man behöva spika och greja med i en lägenhet??? Det är ju inte direkt som att man måste byta panel....

Idag började grannen lite senare!!! Halv åtta, med sågande. Tur för grannen att jag redan var vaken annars hade jag nog blivit rejält förbannad. lördag morgon! Kan du inte ta en liten paus. Vänta till tio åtminstone. vad gör du däruppe??

vid det här laget så har jag blivit rejält nyfiken. Vad bygger människan?????????

1 kommentar:

  1. Hejsan Elin!

    Mr Johan och pappa Göran hälsar! Vi bor i egnahemshus i Finland, kan göra vad vi vill utan att störa grannarna. I Hua Hin bor vi i ett tvåvåningsradhus och kan höra grannarna gräla... men Thailand är Thailand. Men härligt att bo med barn i Thailand!

    SvaraRadera