fredag, mars 11

Innebandy - Blodad tand - FRUKOST!

Svinkul igår.
Så roligt att spela när man är många. Det blir mer flyt och mer spel. Fasen vad roligt.
Lite dåliga skor har jag dock. Ska röra runt i min skogarderob och se om jag har något par som är bättre. Det är inte direkt springskor jag har, får vansinnigt ont i fötterna.
Men om jag känner mig rätt så finns det säkert ett par löpdojjor undangömda någonstans ;) Nästa torsdag borde jag hinna gå, jobbar ju fm. Om inget oförutsett händer.

Idag fredag.
Rikard blev hemma idag också. Han hade ju fortfarande feber igår kväll, är inte värt att smitta ner andra på jobbet. Han var nog rätt sugen på att dra på jobbet ialf. Tur att han har mammaElin här som bestämmer. Ikväll kommer han dock jobba på krogen, folk lär ha supit så mycket så bakterierna biter väl inte på dem.

Pojken sov till sju idag, somnade om och sov till nio. Två dagar på raken, tror vi har lyckats få tillbaka hans sovrutiner. Han har haft det lite si och så med rutiner de senaste veckorna. Nästa vecka jobbar jag förmiddag så då är det ganska skönt om han sover.
Han snubblade på mattan igår när han kröp runt och slog i munnen. Kom lite blod från tandköttet, men det är klart han har en massa vassa pliggar och han bet väl ihop när han ramlade. Lite blodspillan får man räkna med när man har en vilding hemma.

Tänk att man kan få ihop ett så här långt inlägg när man inte har något att skriva om!
Jag är en ordbajsare.

Nu ska jag gå upp och mysa med familjen.
FRUKOST!!!

1 kommentar:

  1. Vars jobbar han ikväll?
    Jag ska ju ut på krogen ;)

    SvaraRadera